Home

Over de workshop

In-company, op de sportvereniging of thuis: deze workshop kan op elke locatie georganiseerd worden. De workshop wordt geleid door koudetraining-specialist Sébastien Klein.

Theorie en oefeningen
WHM Fundamentals workshop is ontwikkeld door Wim Hof, ook wel bekent als de Wim Hof-methode. Hier is in de afgelopen jaren veel onderzoek naar gedaan. Je leert meer over deze methode én de wetenschappelijke onderbouwing ervan. Hierdoor begrijp je waarom en hoe de oefeningen jouw welzijn verbeteren. Naast de theorie ga je met oefeningen aan de slag. Onder meer met ademhalings- en concentratietechnieken. Technieken die je meteen al kunt inbouwen in je dagelijkse routine.

Het ijsbad
Na deze sessies (én een pauze) volgt het hoogtepunt van de workshop: het ijsbad. Onder begeleiding van Sébastien neem je een ijskoud bad. Jouw eerste stap op weg naar een gezonder en minder stressvol leven. Uiteraard is het ijsbad geheel vrijwillig. Voel je nergens toe verplicht.

Afsluiten
We sluiten de workshop af met voldoende tijd voor het uitwisselen van eerste indrukken en praktische tips. Zodat je thuis gelijk het geleerde kan inbouwen in je dagelijkse routine.

Programma

De workshop duurt 4 uur

Eerste deel
Warm welkom met koffie en thee. Introductie tot de Wim Hof Methode. Theoretische onderbouwing: de wetenschappelijke principes van ademhalingstechnieken, koudetraining en mindset.

Tweede deel
Yoga / stretch oefeningen Ademhalingsoefeningen. ​Effect van de oefeningen. Tijd voor feedback en vragen.

Derde deel
Theorie met oefeningen Koudetraining met sessie in ijsbad ​(onder professionele begeleiding, vrijwillige deelname). ​Tijd voor feedback en discussie, delen van indrukken met elkaar. Manieren om de Wim Hof Methode in je dagelijkse routine in te bedden.

Nu inschrijven

Lees de reviews op Facebook

DISCLAIMER

  • Neem bij lichamelijke klachten, van te voren contact op met Sebastien Klein.
  • De workshop is niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deelname wordt afgeraden.
  • De ademhalingstechnieken werken het best op een nuchtere maag. Eet daarom weinig tot niets in de uren voor de workshop.
  • Om je lichaam voor te bereiden op de koudetraining, adviseer ik je voor in de dagen voor de workshop al te starten met koud douchen.
Menu Top